Nederlandse Antillen

← Ga terug naar overzicht

Aruba

Tropische temperaturen en witte stranden.. dat is wat Aruba zo bijzonder maakt. Schitterende boven geven een idyllische karakter op elke foto en met de  schitterende blauwe Caribische zee op de achtergrond is elke plaatje of elk moment een feest om hier te zijn. Een geweldig eiland om te duiken en te snorkelen. Er zijn verschillende plaatsen en verschillende soorten en type huizen te vinden welke ook variërend zijn in prijs. Wonen op Aruba maakt het leven aangenaam.

Curaçao

Vele verschillende stranden met tropische temperaturen.. wat wil je nog meer? 

Het groene eiland heeft een klein berglandschap maar ook een gedeelte “platteland”. Als je van duiken, snorkelen en zwemmen houdt dan kan je elke dag je hart vullen met al het moois wat je onderwater kan tegenkomen. Het eiland kent verschillende dorpen en Willemstad is natuurlijk de stad waar je veel terrasjes, winkels en mooie en ook oude bezienswaardigheden kan vinden. Als je hier gaat wonen weet je zeker dat je het hele jaar kan gaan genieten van aangename warmte.

Sint Maarten

Het tropische eiland, met een oppervlakte van 34 km2 heeft veel groene heuvels, hoge kliffen en spierwitte stranden. Het hele jaar door kan je genieten van de zon! In Cul de Sac is een avonturenpark met een bijzondere tokkelbaan over het tropische bos. Als je op Sint Maarten bent.. dan moet je dit echt een keer beleefd hebben. De kuststrook van 70 km lang en heeft verschillende vrij toegankelijke stranden en aantal privestranden. Een uniek eiland waar veel watersport wordt uitgeoefend. Het eiland heeft ook een zuiderlijk frans gedeelte onder de naam Saint-Martin.

Bonaire

Een schitterend tropische eiland in het Caribische gebied met een grote multi-culturele en meertalige samenleving. Een eiland waar je heerlijk kan duiken, snorkelen, varen en het hele jaar van de zon kan genieten. De onderwaterwereld is een grote treklijster voor vele toeristen. Ook het unieke Nationale park wordt veel bezocht door inwoners en mensen die hier hun vakantie vieren. Veel aanwezige dieren zijn hier de leguanen en de flamingo’s. Kralendijk is de hoofdstad van Bonaire. Kleurrijk, marktdagen en een rijke geschiedenis zijn een van de elementen die Kralendijk bijzonder maakt. Wil je hier wonen? Ga je verdiepen in de vele bezienswaardigheden en mogelijkheden die Bonaire te bieden heeft.

Sint Eustatius

Wil je graag op een uniek eiland wonen? Denk dan eens aan dit eiland met ongerepte natuur en een relaxte sfeer. Via een korte vlucht of veerverbinding vanuit Sint Maarten kom je op dit tropische eiland in de Caribische zee. Het eiland heeft een oppervlakte van 21 km2 met als hoofdstad Oranjestad. De temperatuur op dit eiland is het hele jaar rond de 28 tot 30 graden. Het eiland heeft een schitterende ongerepte natuur met een echt tropisch regenwoud en unieke duikplekken. Een vogelliefhebber of fanatiek surfer kan hier zijn of haar hard vullen.

Saba

Een uniek eiland met een oppervlakte van 13 km2 met als hoofdstad The Bottum. Hoe uniek wil je het hebben? De kleuren smaragd groen en azuur blauw zullen je hier niet ontgaan. Het eiland heeft een unieke onderwaterwereld en de imposante natuur met een nevelwoud zal u doen genieten. Super vriendelijk, puur, veilig, gastvrij, schoon en rustig zijn de worden die vaak worden gebruikt als mensen hier zijn geweest.

Probeer nu voor slechts €1,00

Gebruik de kortingscode 32024

Wachtwoord opnieuw instellen

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Meld je aan bij Globelander

Aanmelden met e-mail

Meld je aan bij Globelander

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid

Maak een agentenaccount aan

Beheer uw vermeldingen, profiel en meer

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid

Maak een agentenaccount aan

Beheer uw vermeldingen, profiel en meer

Aanmelden met e-mail
nl_NLNederlands