Over ons

Het ontstaan van dit platform

Wat eerst heel gewoon was, wordt ook weer gewoon. Uw huis, bedrijf of stuk grond zelf verkopen!

Dit platform is ontstaan door het luisteren naar persoonlijke verhalen van huiseigenaren die graag hun woning wilden verkopen. Maar ook onze eigen ervaring met het kopen en verkopen van woningen heeft een belangrijke rol gespeeld bij het ontstaan van Globelander. Door de verkoop in eigen hand te nemen, creëert u voor zowel de potentiële koper als uzelf een enorme meerwaarde.

Negatieve ervaring zorgt voor positieve groei

Vroeger was het heel gewoon om uw huis zelf te verkopen, maar tegenwoordig geven we de verkoop van woningen en vastgoed volledig uit handen. Dit heeft ervoor gezorgd dat men in de loop der jaren steeds meer ging betalen aan commissies, en dit terwijl de kwaliteit van foto’s of de betrokkenheid van de makelaar soms erg ver te zoeken is.

Het betalen van makelaarscommissie is eigenlijk op zichzelf al opmerkelijk te noemen. De betreffende persoon gaat namelijk meer verdienen omdat uw huis toevallig mooier, ruimer of luxer is. Daarnaast moet u aan het begin van het verkoopproces ook vaak al opstartkosten betalen. Alles bij elkaar opgeteld is de eigenaar van het huis vaak veel geld kwijt. Misschien heeft u het zelf wel eens meegemaakt. Degene die uw huis wilde verkopen, had het meestal druk en wist vaak niet alle informatie te vertellen over de woning. “Mijn collega heeft de woning aangenomen waardoor ik niet alles weet” is een van de grote ergernissen van eigenaren die juist veel hadden geïnvesteerd om hun huis te laten verkopen. We hebben het over het toevertrouwen van uw eigendom, en vaak uw duurste bezit, aan iemand die in de meeste gevallen het huis en/of de omgeving niet eens goed kent.

Ook potentiële kopers worden vaak geconfronteerd met deze problematiek. Soms worden ze door de makelaar niet goed geïnformeerd, of horen ze het welbekende ‘helaas weet ik dit niet’ of ‘ik kan u dit niet met zekerheid zeggen’ Ook komt het vaak voor dat mensen dagen of weken moeten wachten om een bezichtiging te kunnen plannen die vervolgens hooguit 20 of 30 minuten duurt. Daarnaast worden eigenaren vaak verzocht om tijdens de bezichtiging het huis te verlaten, terwijl zij de meeste informatie kunnen geven over de woning en leefomgeving!

De ideale plaats om uw bezit aan te bieden én om iets nieuws te vinden.

Potentiële kopers vinden het juist interessant en fijn om met eigenaren in contact te komen. Kopers zijn nu eenmaal nieuwsgierig naar wie er in het huis heeft gewoond en vaak hebben ze veel persoonlijke en technische vragen.

Ingehuurde huizenverkopers zijn vaak enorm zakelijk en hebben als doel zo snel mogelijk te verkopen en zo veel mogelijk geld te verdienen. Wij zien het verkopen en/of het aankopen van een woning niet als een puur zakelijke transactie, maar als een persoonlijke wisseling van een eigendom. Waarbij lief, leed, gevoel en vertrouwen belangrijke onderdelen zijn met een daarbij behorende waarde. De persoonlijke aandacht en informatie van huiseigenaren is een enorme meerwaarde voor potentiële kopers, dus waarom zou u uw woning niet zelf verkopen? Sommige mensen denken uit emotie een verkeerde beslissing te nemen. U moet natuurlijk wel helder blijven nadenken en soms voet bij stuk houden over bijvoorbeeld de verkoopprijs, maar dit kunnen huiseigenaren snel onder de knie krijgen.

Op dit platform vindt u talloze tips, zodat u als eigenaar snel het verschil kunt herkennen tussen privé aankopen en zakelijke aankopen. Tevens vindt u hier alle kennis die u nodig heeft om goed voorbereid zelf uw huis te verkopen. Zonder makelaarcommissies. Geen angst of twijfel, maar juist een enorme meerwaarde (voor u én de potentiële koper) creëren!

Voor particuliere en zakelijke verkoop

Natuurlijk is bij het verkopen of aankopen van bijvoorbeeld bedrijfspanden of agrarische grond alles anders. Dit platform is niet alleen geschikt voor particulieren die hun geliefde huis willen verkopen, maar ook voor zakelijke klanten die vastgoed (ver)kopen om financieel of zakelijk te kunnen groeien. Voor beide partijen is Globelander.com een ideale plaats om wereldwijd uw eigen bezit te kunnen aanbieden en iets nieuws te kunnen zoeken.

Het verkopen of kopen van een huis gaat gepaard met grote financiële investeringen, vaak met geleend geld in de vorm van een hypotheek. Daarom is het belangrijk dat u genoeg tijd krijgt om goed na te denken, onderzoek te doen, een gevoel te ontwikkelen, en alle vragen die u heeft rechtstreeks aan de eigenaar kunt stellen. Dit zonder enige druk van een verkoper.

Duizenden euro’s aan kosten besparen

In contact komen met eigenaren via dit platform is wat ons betreft een natuurlijke, plezierige en financieel slimme manier van verkopen en aankopen. Er zijn veel positieve en slimme punten te noemen waarom zelf verkopen juist zo slim is. U kunt zelfs duizenden euro’s besparen! Na het aanmelden op Globelander.com krijgt u veel eenvoudige tips om meerwaarde voor uw vastgoed te kunnen creëren en te ontvangen, leuke ontmoetingen te ervaren en op een plezierige en normale manier uw huis te kunnen verkopen.

Na 5 jaar vele complimenten te hebben gekregen over deze persoonlijke aanpak en deze enkele voorbeelden van stimulerende woorden; “Dit moet toch iedereen weten”, “Wat een unieke en super fijne ervaring was dit” en “Waarom maak je deze vorm van verkopen niet veel groter?” heeft ertoe geleid dat dit platform nu wereldwijd toegankelijk is voor iedere eigenaar. 

Dus geen duizenden euro’s meer aan kosten! Het kost u misschien wat meer tijd en energie, maar u kunt er zoveel meer aan verdienen en meer plezier mee ervaren. Laat u vooral verrassen! Natuurlijk hoeft u het niet helemaal alleen te doen. Wij staan voor u klaar bij vragen. Heel veel succes en plezier met de verkoop of aankoop van uw woning, pand of vastgoed!

 

Wachtwoord opnieuw instellen

Voer uw e-mailadres in en we sturen u een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Meld je aan bij Globelander

Aanmelden met e-mail

Meld je aan bij Globelander

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid

Maak een agentenaccount aan

Beheer uw vermeldingen, profiel en meer

Ik ga akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid

Maak een agentenaccount aan

Beheer uw vermeldingen, profiel en meer

Aanmelden met e-mail
nl_NLNederlands